Tattoo shop ‘Nothing To Prove’

Opgericht in: 2017
Stijl: Allround

Ons vaste team bestaat uit Ricardo, Aisha en Nikki. Samen met onze klanten zorgen wij voor een leuke en knusse sfeer in de shop. Wij vinden het belangrijk om unieke en hechte contact te hebben met iedereen die bij ons de shop binnenloopt. Dus wees lekker jezelf als je er bent!

Hoe is ons naam ontstaan?
Dat is eigenlijk heel simpel, bij ons draait het niet om het meer willen zijn dan je bent maar bij Nothing to prove draait het om ambities ! Geen standaard naam…art,ink,Burning,needle,noem maar op, de naam past bij het gene dat wij willen laten zien, anders dan normaal, niet standaard en uniek. Dat zal je ook mee maken als je in deze prachtige tattoo shop staat.

(Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Door te klikken en te slepen kun je door onze shop heen navigeren)

Team Nothing to prove

Wat wij doen

Tattoo

Het plannen van een afspraak kan op dagen van dinsdag tot en met zaterdag. Heb je interesse en laat je een afspraak inplannen? Dan vragen we altijd een aanbetaling. Deze betaal je in de shop. Aangezien je nieuwe tatoeage zeer persoonlijk is, willen we ook graag persoonlijk contact. We communiceren dan ook geen prijzen op onze website of via e-mail. Dit om misverstanden te voorkomen.

Contact

Piercing

Voor het zetten van een piercing hoef je geen afspraak te maken. Je kunt van woensdag tot en met zaterdag bij ons in de shop naar binnen lopen. Onze collega Nikki helpt u verder met het zetten van een nieuwe piercing en verleent u informatie over de verzorging van jouw nieuwe piercing. Controle en advies is altijd vrijblijvend, dus kom gerust langs! (De prijzen zijn incl. standaard titanium sieraden)

Prijslijst
Vragen?

Contact

Bekijk ons werk

Portfolio

Adres

Schoutenstraat 3

1811 HC Alkmaar

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m zaterdag: 12:00 – 18:00

Zondag: Gesloten

© 2019 Nothing to prove | Privacy policy | Cookie policy